Moderen ambient

Topli in kakovostni materiali

V palači z bogato zgodovino

Deluxe Spa

Naše sobe

Pri nas lahko uživate v sobah z zasebnim SPA-jem, lahko si izberete tako z balkonom, ali pa tako z več prostora, primerno za celo družino. Ponujamo tudi sobo s spalnico na galeriji. Prav vse sobe odlikuje prvovrsten sodoben dizajn. Brez skrbi, med 10 elegantnimi sobami, ki so na voljo, bo vsak našel pravo zase. Vse sobe so opremljene z lastno kopalnico, s kabelsko televizijo, brezplačnim WiFi-jem, manjšim hladilnikom, sefom, naravno kozmetiko, copati … Skratka, z vsem potrebnim za vaše popolno hotelsko udobje. Do vseh se lahko pripeljete tudi z dvigalom.

V nočitev je vključen tudi zajtrk.

Kaj je prava sprostitev? SPA v sobi! Ko si zaželite, se sprehodite do galerije, si ogrejete savno in prižgete masažno kad. V vmesnem času se vam ni treba niti vračati po stopnicah navzdol, saj je v zgornjem prostoru na voljo tudi ležišče za pravi chill out. Naše SPA sobe so pravi hotel v malem!
Ne potrebujete zasebnega SPA-ja, a cenite hotelsko udobje in eleganco? Potem bo pravi izbor za vas, naša DELUXE soba, katere posebnost je spalni del na galeriji in prostoren dnevni prostor pod njo – za jutranjo telovadbo ali pitje kave na enem od foteljev.
od
125€
/noč
Obožujete velika okna in zeleno kuliso? Pri nas lahko skozi okno opazujete ptice, ki domujejo v krošnjah dreves zimzelenega parka. Ali pa zvezdnato nebo, ko pade noč. Na voljo je tudi soba z balkonom, kjer si lahko v miru privoščite kozarček žlahtne kapljice.
od
115€
/noč
Se na oddih odpravljate skupaj z otroki ali prijatelji? Naša družinska soba po kvadraturi spominja že na manjše stanovanje! Prostorna soba ponuja skupni oddih, a obenem tudi udobje in dovolj osebnega prostora za vse goste. Družinska soba ima namreč ločena spalna dela in dve kopalnici, zaradi česar je idealna za več ljudi.
Imate radi dovršen in moderen dizajn, ne potrebujete pa veliko prostora? Naša prijetna standard soba z lastno kopalnico nudi prav vse, kar potrebujete za prijetno hotelsko bivanje. Najbolj se jo boste razveselili tisti, ki cenite udobje in dopust preživljate aktivno.
od
110€
/noč

Zakaj rezervirati na naši spletni strani?

Najboljše cene

Garantiramo najugodnejšo ceno

Ekskluzivne ponudbe

Poskrbimo za aktualne in prilagojene ponudbe po vaši meri

Ni dodatnih stroškov

Ob rezervaciji vam ne bomo ničesar dodatno zaračunali

Rezervacija mize

Pomembno: Oddana rezervacija ne zagotavlja proste mize. O potrditvi vas bomo obvestili preko e-pošte v najkrajšem možnem času.