Dogodki v DeGrassi Aperitivo Baru

Pestro dogajanje skozi vse leto

Prihajajoči dogodki

ginbrin-slovenski-gin-erik-sarkicj

GIN BRIN & some goood music

sobota, 15. 6. 2024 od 20.00 dalje

DeGrassi na terasi vabi na dogodek z avtorjem Gin Brina Erikom Salkićem. Dober gin ob spremljavi dobre glasbe bo ta dan recept za nepozaben večer!

DeGrassi-Aperitivo-Bar_Izola_zajtrk-breakfast__01

ODLIČEN ZAJTRK za lep začetek dneva

vsak dan od 8. do 11. ure.

Dobrodošli, da dan začnete z odličnim zajtrkom. Izbirate lahko med jajčki pripravljenimi na različne načine, salamami in siri, sadjem in kosmiči...

Prijavi se na e-novice

Bodi na tekočem in ne zamudi dogajanja pri nas

Pretekli dogodki

DeGrassi-Hotel-FB-Cover-pirsir

PIR & SIR

Četrtek, 30. maj 2024 od 19.00 dalje

Spajanje butičnega piva in sirov iz Vipavske doline — Kraft pivovarna Pelicon in butična sirarna Golden Ring Cheese bosta združila moči, da bi ponudila edinstveno izkušnjo okusov, ki bo navdušila vaše brbončice. Nove in nenavadne kombinacije so prava poslastica za vse ljubitelje kulinarike. V Sloveniji še neraziskano področje kombiniranja piva in sira bo ponudilo edinstveno kulinarično izkušnjo, raziskovanje lokalnih surovin ter predstavilo novo dimenzijo okusov. Predstavili vam bodo tri stopnje kombiniranja — od nežnejših, takšnih med osnovnimi stili piva in znanimi stili sirov, do srednje intenzivnih kombinacij s kompleksnimi pivi in žlahtnimi siri pa vse do intenzivnejših spajanj, ki se zgodijo med pivi, staranimi v sodih viskija, in unikatnimi siri zorjenimi tudi leto dni in več.

degrassi-spodaj-1

NORI SUHI v DeGrassiju!

Petek, 17. maj 2024 od 13.00 dalje

Ljubitelji sušija ponovno vabljeni v DeGrassi Aperitivo bar. Z nami bodo ponovno mojstrice sušija iz NORI SUSHI. Se vidimo :) Cena menija za eno osebo : 23 eur Rezervacije so obvezne. Vsaka rezervacija vključuje 1 menu na osebo.

Sara Roversi v DeGrassiju

GLASBENI VEČER: Sara Roversi ob spremljavi pianista

Četrtek, 18. april 2024 ob 19.00

Sara Roversi ob spremljavi pianista Sara Roversi je italijanska pevka z dolgoletnimi glasbenimi izkušnjami tudi z nastopanjem na prestižnih potniških ladjah. Članica je mnogih mednarodnih jazz zasedb. Odlikuje jo toplina njenega glasu in dovršena vokalna tehnika. Poslušalce navdušuje tudi s svojo vokalno improvizacijo, kjer vsem dobro poznane sklade, dobijo čisto novo glasbeno dimenzijo.

Ni več dogodkov.

Obišči nas

Rezerviraj mizo

M +386 51 203 400
E info@degrassihotel.si

Odprti smo vsak dan

Urnik lokala

Od 8.00 do 23.00.
Zajtrki: 8.00 – 11.00

Oglej si našo ponudbo

Menu aperitivo bara

Rezervacija mize

Pomembno: Oddana rezervacija ne zagotavlja proste mize. O potrditvi vas bomo obvestili preko e-pošte v najkrajšem možnem času.