Dogodki v DeGrassi Aperitivo Baru

Pestro dogajanje skozi vse leto

Prihajajoči dogodki

DSC08032

HAPPY HOUR: vsi spritzi -20 %

Od ponedeljka do petka med 15. in 17. uro

Vabljeni na HAPPY HOUR od ponedeljka do petka med 15. in 17. uro, ko so cene vseh naših spritzov znižane za 20 %. Nazdravite lahko z DeGrassi Spritzom, Aperol Spritom, Campari Spritzom in Hugo Spritzom.

14

AJDA BOŽEGLAV ob spremljavi pianista

četrtek, 29. februar 2024

Samo enkrat na štiri leta se zgodi glasbeni večer na 29. februar! Ajda Božeglav je pevka, ki prihaja iz Sežane in se že vrsto let ukvarja z glasbo in petjem. Začela je pri 19ih kot lead pevka v soul/funk zasedbi Grooveapartment, sodelovala pri Amali katere pobudnik je priznani romski glasbenik Traja Brizani, že vrsto let pa je back vokal pri Griff Zucherro celebration bandu. Najraje poje pesmi ameriških jazz in soul izvajalcev kot so Aretha Franklin, Etta James, Prince in Stevie Wonder. Če so črnski ritimi tisti, ki vam najprej ogrejejo srce lepo vabljeni na DeGrassijev četrtkov glasbeni večer.

DeGrassi-Aperitivo-Bar_Izola_zajtrk-breakfast__01

ODLIČEN ZAJTRK za lep začetek dneva

vsak dan od 8. do 11. ure.

Dobrodošli, da dan začnete z odličnim zajtrkom. Izbirate lahko med jajčki pripravljenimi na različne načine, salamami in siri, sadjem in kosmiči...

Prijavi se na e-novice

Bodi na tekočem in ne zamudi dogajanja pri nas

Pretekli dogodki

IMG_3157

PUSTNI KROFKI

Februar 2024

Vse pustne dni se DeGrassi s krofki masti! Pridružite se tudi vi! Popestirite svojo jutranjo kavico z mini krfkoma ali pripeljite mlade maškare in jih razveselite s pisanima krofkoma.Pri nas pust na koncu ne bo lačnih ust ;)

IGpost

Valentinovo 14. in 15. februar

sreda, 14. 2. in četrtek, 15. 2. 2024

Valentinovo je praznik, ki ga ljubimo, zato smo v čast LJUBEZNI & SAN VALENTINA pripravili kar dva dogodka. V sredo, 14. februarja vabljeni na TEQUILA & LOVE večer. V četrtek, 15. februarja vabljeni na glasbeni večer z MICHELO GRILLI.

DeGrassi-web-dogodek-valentinovo

MICHELA GRILLI ob spremljavi pianista

Valentinovo, četrtek, 15. februar 2024

V tednu, ko bo Valentin ogreval srca zaljubljenih, se nam obeta prava glasbena poslastica. Michela Grilli, pevka iz Italije, je ustanoviteljica Amy Winehouse tribute banda »Back to Amy«. Zgleduje se po kraljicah Soul glasbe Areti Franklyn in Etthi James, od koder jemlje navdih iz »black music«. Je članica priznane zasedbe Canto Libero, ki izvaja uspešnice italijanskega kantavtorja Lucia Battistija s katero nastopa v gledališčih in v pomembnejših koncertnih prizoriščih. Njen repertoar obsegajo Soul, Jazz in R&B skladbe ter pop akustične priredbe.

Ni več dogodkov.

Obišči nas

Rezerviraj mizo

M +386 51 203 400
E info@degrassihotel.si

Odprti smo vsak dan

Urnik lokala

Od 8.00 do 23.00.
Zajtrki: 8.00 – 11.00

Oglej si našo ponudbo

Menu aperitivo bara

Rezervacija mize

Pomembno: Oddana rezervacija ne zagotavlja proste mize. O potrditvi vas bomo obvestili preko e-pošte v najkrajšem možnem času.