Hišni red

Spoštovani gostje,

v imenu DeGrassi Boutique Garni Hotel **** Izola vas lepo pozdravljamo, želimo prijetno bivanje ter vas naprošamo, da upoštevate naslednji hišni red:

 

 1. Ob prihodu v hotel se morate najprej prijaviti na recepciji, kjer predložite potrebne osebne podatke in dobite kartico za vašo sobo. Soba vam bo na voljo po 16. uri.
 2. Sobo lahko uporabljate zgolj zase oz. za vse osebe, ki so prijavljene za bivanje v hotelu.
 3. Domače živali v hotelu niso dovoljene.
 4. Urnik zajtrka: od 07.30 do 10.30.
 5. V sobi je prepovedano kuhanje oz. pripravljanje hrane.
 6. Kajenje je prepovedano v vseh notranjih prostorih hotela.
 7. Račun se pri nas plača pred ali takoj po opravljenih storitvah oz. vsak sedmi dan, v kolikor je bivanje daljše.
 8. Ura prihoda: od 16.00 do 20.00.
 9. Če na dan prihoda sobo potrebujete takoj zjutraj, se vam ta storitev obračuna za celotno vrednost enodnevnega najema, torej dodatno po ceni za preteklo noč.
 10. Ko sobo prenehate koristiti, jo zapustite in izpraznite do 10.30. V primeru, da se v sobi zadržite po 10.30, se vam ta storitev avtomatsko zaračuna po naslednjih cenah: do 19.00 se vam zaračuna polovična cena dnevnega najema sobe, po 19.00 pa celotna ceno dnevnega najema.
 11. Ob odhodu iz sobe vas naprošamo, da zaprete vodo, ugasnete luči in zaklenete vhodna vrata, kartico pa oddate na recepciji.
 12. Hotel ne prevzame nobene odgovornosti za predmete in stvari.
 13. Ko prevzamete sobo, v kateri ste nastani, se šteje, da se strinjate s hišnim redom in cenami. Cenik je gostom zmeraj na voljo na recepciji hotela.
 14. Od 22. do 6. ure pri nas velja nočni mir, ki se ga ne sme kršiti.
 15. Vse pripombe, mnenja in pohvale lahko vpišete v knjigo pritožb in pohval, ki se nahaja na recepciji hotela. Vaše mnenje nam veliko pomeni predvsem za izboljšanje kvalitete naše ponudbe.
 16. V primeru neupoštevanja našega hišnega reda si pridržujemo pravico, da vam odpovemo gostoljubje in zahtevamo, da sobo zapustite.

 

Za vse dodatne informacije in pojasnila smo vam na voljo v recepciji (tel: +386 51 203 400).

Hvala.

Rezervacija mize

Pomembno: Oddana rezervacija ne zagotavlja proste mize. O potrditvi vas bomo obvestili preko e-pošte v najkrajšem možnem času.