Aperitivo?

Vabimo vas na sveži koktajl, kozarec vina, penine

ali izbrano ponudbo konjakov, viskijev, rumov ...

Za spremljavo vam postrežemo še z istrskimi prigrizki.

Previous slide
Next slide
DeGrassi Aperitivo Bar

Kjer vaše razvade postanejo navade

V našem Aperitivu baru, kjer se vsakodnevno srečujejo popotniki in domačini, je kraljica pijača. Vsak dan vam nudimo svež nabor posebnih koktejlov; obvezno morate preizkusiti osvežilna DeGrassi Negroni in DeGrassi Spritz. Ker smo v Istri, slavimo tudi trto in vse njene tekoče derivate.

Pri nas najdete zanimiv nabor vin, penin, vinjakov, konjakov in drugih destilatov. Skrbno smo izbrali tudi viskije, rume in grenčice, saj si želimo, da bodo vaše razvade pri nas postale vsakodnevne navade. Za vzdušje bo poskrbela tudi posebna atmosfera in čudovit vrt, ki se lahko prelevi v prizorišče manjšega dogajanja.

Na kavo ali zajtrk

Vonj svežine in pristni lokalni okusi

DeGrassi Aperitivo bar vabi že v dopoldanskem času, ko za naše hotelske goste pripravljamo sveže zajtrke z lokalnimi sestavinami. Na njih vabimo tudi zunanje goste. Lahko pa vam postrežemo le z vrhunsko kavo, ob kateri se še malce posladkate. Svežina je naše vodilo. Zato vam v vsakem letnem času pripravimo odlične in osvežilne sadne napitke, z lokalnimi zelišči in drugimi istrskimi sestavinami.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Večerno druženje s prijatelji ali v dvoje

Privoščite si kozarček izbranega vina

Naša vinska karta seveda ne more najprej mimo lokalnih vinarjev in prepoznavnih vinskih sort kot sta malvazija in refošk. Ponudbo dopolnjujejo izbrana francoska in italijanska mirna vina. Zaokroži pa širok nabor penečih vin, kjer seveda ne moremo brez prosecca. V našem izboru pa boste našli tudi priznane francoske šampanjce.
Kulinarika, izbrane pijače, priznani chefi

"DeGrassi na terasi"

Zajtrk, večerja ali pijača?

Rezerviraj mizo

Odprti smo vsak dan

Urnik lokala

nedelja – četrtek: 8.00 do 22.00

petek, sobota: 8.00 do 23.00

Zajtrki: 8.00 – 11.00

Oglej si našo ponudbo

Menu aperitivo bara

Rezervacija mize

Pomembno: Oddana rezervacija ne zagotavlja proste mize. O potrditvi vas bomo obvestili preko e-pošte v najkrajšem možnem času.